Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature 4642c Medewerker Servicedesk

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als 4642c Medewerker Servicedesk in Eelde? HeadFirst is dan naar jou op zoek. De vacature van Servicedesk Medewerker Ict is beschikbaar per 01-06-2024 tot en met 31-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Servicedesk Medewerker Ict
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van 4642c Medewerker Servicedesk? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. 4642c Medewerker Servicedesk HeadFirst 01-06-2024

Andere vacatures