Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature accountspecialist Groningen

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als accountspecialist Groningen in Eelde? Randstad Nederland is dan naar jou op zoek. De vacature van Klantadviseur is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Klantadviseur
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2550 – 3000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van accountspecialist Groningen? Je kunt contact opnemen met Hilda Kuiper Hilda Kuiper op het telefoonnummer 31614700013 of per e-mail via hilda.kuiper@randstadgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. accountspecialist Groningen Randstad Nederland 24-05-2024

Andere vacatures