Search
Close this search box.

Vacature Adviseur Openbare Verlichting

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Adviseur Openbare Verlichting in Eelde? Gemeente Groningen is dan naar jou op zoek. De vacature van Adviseur Openbare Verlichting is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Adviseur Openbare Verlichting
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3558 – 5247
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Adviseur Openbare Verlichting? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Adviseur Openbare Verlichting Gemeente Groningen 29-05-2024

Andere vacatures