Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Algemeen directeur

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Algemeen directeur in Eelde? BeljonWesterterp is dan naar jou op zoek. De vacature van Algemeen Directeur is beschikbaar per 03-05-2024 tot en met 02-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Algemeen Directeur
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 9
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Algemeen directeur? Je kunt contact opnemen met Marion Dijksterhuis op het telefoonnummer 06-22603850 of per e-mail via marion.dijksterhuis@beljonwesterterp.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Algemeen directeur BeljonWesterterp 03-05-2024

Andere vacatures