Search
Close this search box.

Vacature Allround DTP'er / grafisch ontwerper / grootformaat printcentrum

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround DTP'er / grafisch ontwerper / grootformaat printcentrum in Eelde? Megavista is dan naar jou op zoek. De vacature van Grafisch Ontwerper is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 05-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Grafisch Ontwerper
Branche Media/Uitgeverijen/TV, Reclame/PR/Communicatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 32
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround DTP'er / grafisch ontwerper / grootformaat printcentrum? Je kunt contact opnemen met Luigi Voltolini op het telefoonnummer 31592407615 of per e-mail via info@megavista.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Allround DTP’er / grafisch ontwerper / grootformaat printcentrum Megavista 07-05-2024

Andere vacatures