Search
Close this search box.

Vacature Chauffeur Bestelwagen / Onderhoudsmedewerker Noord-nederland

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Chauffeur Bestelwagen / Onderhoudsmedewerker Noord-nederland in Eelde? Hoffman Outdoor Media is dan naar jou op zoek. De vacature van Bezorger is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bezorger
Branche Reclame/PR/Communicatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 15
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Chauffeur Bestelwagen / Onderhoudsmedewerker Noord-nederland? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Chauffeur Bestelwagen / Onderhoudsmedewerker Noord-nederland Hoffman Outdoor Media 16-05-2024

Andere vacatures