Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Cliëntadviseur Bouwen en Wonen

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Cliëntadviseur Bouwen en Wonen in Eelde? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Wonen is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Wonen
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4752 – 4752
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Cliëntadviseur Bouwen en Wonen? Je kunt contact opnemen met Tom van den Eijnde Tom van den Eijnde op het telefoonnummer Tom van den Eijnde of per e-mail via tom.van.den.eijnde@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Cliëntadviseur Bouwen en Wonen Yacht 27-05-2024

Andere vacatures