Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst in Eelde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3759 – 3759
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst? Je kunt contact opnemen met Gerrit Hogeveen Gerrit Hogeveen op het telefoonnummer 612435583 of per e-mail via gerrit.hogeveen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst Randstad 27-05-2024

Andere vacatures