Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Facilitair medewerker

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Facilitair medewerker in Eelde? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Facilitair Medewerker is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Facilitair Medewerker
Branche Facilitaire dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 9 – 16
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Facilitair medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via anwb.assen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Facilitair medewerker Timing 16-05-2024

Andere vacatures