Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Fiscalist Belastingadviseur Groningen MKB Adviespraktijk

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Fiscalist Belastingadviseur Groningen MKB Adviespraktijk in Eelde? WR.nl Solliciteren is dan naar jou op zoek. De vacature van Belastingadviseur is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 05-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Belastingadviseur
Branche Accountancy
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4100 – 7500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Fiscalist Belastingadviseur Groningen MKB Adviespraktijk? Je kunt contact opnemen met Arjan Sterkenburg op het telefoonnummer 06-55883784 of per e-mail via arjan@wr.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Fiscalist Belastingadviseur Groningen MKB Adviespraktijk WR.nl Solliciteren 07-05-2024

Andere vacatures