Search
Close this search box.

Vacature Gasmonster medewerker

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Gasmonster medewerker in Eelde? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Laboratorium Medewerker is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Laboratorium Medewerker
Branche Afval en milieu
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2773 – 2773
Uren p/w 24 – 24
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Gasmonster medewerker? Je kunt contact opnemen met Rick Lange Rick Lange op het telefoonnummer Rick Lange of per e-mail via r.lange@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Gasmonster medewerker Olympia 16-05-2024

Andere vacatures