Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature HBO Studentenbaan Pedagogisch Medewerker - Bijbaan Pedagogisch Medewerker

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als HBO Studentenbaan Pedagogisch Medewerker - Bijbaan Pedagogisch Medewerker in Eelde? SKSG is dan naar jou op zoek. De vacature van Pedagogisch Medewerker Kinderopvang is beschikbaar per 10-05-2024 tot en met 09-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) 2385 – 3192
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van HBO Studentenbaan Pedagogisch Medewerker - Bijbaan Pedagogisch Medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. HBO Studentenbaan Pedagogisch Medewerker – Bijbaan Pedagogisch Medewerker SKSG 10-05-2024

Andere vacatures