Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Helpende plus ouderenzorg

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Helpende plus ouderenzorg in Eelde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Helpende Plus is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Helpende Plus
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 24 – 24
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Helpende plus ouderenzorg? Je kunt contact opnemen met Jessica van Brienen Jessica van Brienen op het telefoonnummer 06-22484210 of per e-mail via recruitment.zorg@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Helpende plus ouderenzorg Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures