Search
Close this search box.

Vacature Hoofd afdeling Engineering

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Hoofd afdeling Engineering in Eelde? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Hoofd Afdeling Beleidszaken is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Hoofd Afdeling Beleidszaken
Branche Techniek, Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 5000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Hoofd afdeling Engineering? Je kunt contact opnemen met Julius Luning op het telefoonnummer 06 - 41 60 77 70 of per e-mail via j.luning@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Hoofd afdeling Engineering Eminent Groep 21-05-2024

Andere vacatures