Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Illustrator

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Illustrator in Eelde? XWrap;My Tuning;Sign Centrum;Xtreme wrap;Scorpion Window Film;Maxprofilms;JoyPress is dan naar jou op zoek. De vacature van Signmaker is beschikbaar per 10-05-2024 tot en met 09-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Signmaker
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Illustrator? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Illustrator XWrap;My Tuning;Sign Centrum;Xtreme wrap;Scorpion Window Film;Maxprofilms;JoyPress 10-05-2024

Andere vacatures