Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Interim Gedragswetenschapper - vast dienstverband bij Maandag®

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Interim Gedragswetenschapper - vast dienstverband bij Maandag® in Eelde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Gedragswetenschapper is beschikbaar per 04-06-2024 tot en met 03-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gedragswetenschapper
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4104 – 7022
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Interim Gedragswetenschapper - vast dienstverband bij Maandag®? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via britt.vandenberg@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Interim Gedragswetenschapper – vast dienstverband bij Maandag® Maandag 04-06-2024

Andere vacatures