Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Junior Docent Wiskunde bij Maandag®

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior Docent Wiskunde bij Maandag® in Eelde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Docent Wiskunde is beschikbaar per 11-06-2024 tot en met 10-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Docent Wiskunde
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3301 – 5862
Uren p/w 16 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior Docent Wiskunde bij Maandag®? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 31616150203 of per e-mail via emma.vanseventer@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Junior Docent Wiskunde bij Maandag® Maandag 11-06-2024

Andere vacatures