Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Juridisch medewerker

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Juridisch medewerker in Eelde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Juridisch Medewerker is beschikbaar per 17-05-2024 tot en met 16-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Juridisch Medewerker
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4440 – 4440
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Juridisch medewerker? Je kunt contact opnemen met Team Rijksoverheid Team Rijksoverheid op het telefoonnummer 070 313 0792 of per e-mail via ifar@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Juridisch medewerker Tempo-Team 17-05-2024

Andere vacatures