Search
Close this search box.

Vacature Klantenservicemedewerker Nederlandse Spoorwegen (NS)

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Klantenservicemedewerker Nederlandse Spoorwegen (NS) in Eelde? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Callcentermedewerker Klantenservice is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Callcentermedewerker Klantenservice
Branche Telecom
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 17 – 24
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Klantenservicemedewerker Nederlandse Spoorwegen (NS)? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via trc@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Klantenservicemedewerker Nederlandse Spoorwegen (NS) Timing 30-05-2024

Andere vacatures