Search
Close this search box.

Vacature Kraanmachinist gemeente Assen

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Kraanmachinist gemeente Assen in Eelde? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Groenvoorziening is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Groenvoorziening
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2288 – 3327
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Kraanmachinist gemeente Assen? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 050-2070011 of per e-mail via groningen@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Kraanmachinist gemeente Assen Driessen 29-05-2024

Andere vacatures