Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Leerling Rigger

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Leerling Rigger in Eelde? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Rigger is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 21-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Rigger
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2773 – 2773
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Leerling Rigger? Je kunt contact opnemen met Marton Alberts Marton Alberts op het telefoonnummer Marton Alberts of per e-mail via m.alberts@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Leerling Rigger Olympia 22-05-2024

Andere vacatures