Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Maintenance Traineeship Brunel

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Maintenance Traineeship Brunel in Eelde? Brunel Nederland B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Maintenance Reliability Engineer is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Maintenance Reliability Engineer
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Maintenance Traineeship Brunel? Je kunt contact opnemen met - Brunel Groningen op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via s.de.lange@brunel.net. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Maintenance Traineeship Brunel Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Andere vacatures