Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker gegevensbeheer

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker gegevensbeheer in Eelde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Gegevensbeheer is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Gegevensbeheer
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 4244 – 4244
Uren p/w 18 – 18
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker gegevensbeheer? Je kunt contact opnemen met Lisanne Lisanne op het telefoonnummer 050-3130200 of per e-mail via accountoverheid@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Medewerker gegevensbeheer Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures