Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Meet en Greet Belastingdienst

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Meet en Greet Belastingdienst in Eelde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Medewerker Klantenservice
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 16 – 16
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Meet en Greet Belastingdienst? Je kunt contact opnemen met Sanne Faber en Guus ten Have Sanne Faber en Guus ten Have op het telefoonnummer 06-16121201. 06-57398542 of per e-mail via belastingdienst.groningen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Meet en Greet Belastingdienst Randstad 27-05-2024

Andere vacatures