Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Praktijkverpleegkundige - asielzoekers

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Praktijkverpleegkundige - asielzoekers in Eelde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Praktijkverpleegkundige is beschikbaar per 04-06-2024 tot en met 03-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Praktijkverpleegkundige
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3691 – 4841
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Praktijkverpleegkundige - asielzoekers? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via britt.vandenberg@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Praktijkverpleegkundige – asielzoekers Maandag 04-06-2024

Andere vacatures