Search
Close this search box.

Vacature Programmamanager Wonen

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Programmamanager Wonen in Eelde? Christelijke Woningstichting Patrimonium is dan naar jou op zoek. De vacature van Programmamanager is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Programmamanager
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4543 – 6493
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Programmamanager Wonen? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Programmamanager Wonen Christelijke Woningstichting Patrimonium 29-05-2024

Andere vacatures