Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectmedewerker

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectmedewerker in Eelde? Gemeente Groningen is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 21-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2679 – 2679
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectmedewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Projectmedewerker Gemeente Groningen 22-05-2024

Andere vacatures