Search
Close this search box.

Vacature Schadebehandelaar Containers

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Schadebehandelaar Containers in Eelde? Seatrade Groningen B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Schadebehandelaar is beschikbaar per 10-05-2024 tot en met 08-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Schadebehandelaar
Branche Maritiem
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 17
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Schadebehandelaar Containers? Je kunt contact opnemen met Iris Tuinder op het telefoonnummer 31505215303 of per e-mail via hr@seatrade.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Schadebehandelaar Containers Seatrade Groningen B.V. 10-05-2024

Andere vacatures