Search
Close this search box.

Vacature Schadebehandelaar, Univé Services B.V.

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Schadebehandelaar, Univé Services B.V. in Eelde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Schadebehandelaar is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Schadebehandelaar
Branche Verzekeringen/Assurantiën
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 4334 – 4334
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Schadebehandelaar, Univé Services B.V.? Je kunt contact opnemen met Justin Zitter Justin Zitter op het telefoonnummer Justin Zitter of per e-mail via unive@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Schadebehandelaar, Univé Services B.V. Randstad 27-05-2024

Andere vacatures