Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Service medewerker Belastingtelefoon

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Service medewerker Belastingtelefoon in Eelde? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Klantenservice
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 16 – 16
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Service medewerker Belastingtelefoon? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 06-50018735 of per e-mail via belastingdienstgroningen@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Service medewerker Belastingtelefoon Driessen 28-05-2024

Andere vacatures