Search
Close this search box.

Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Eelde? Corparis is dan naar jou op zoek. De vacature van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 19-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige? Je kunt contact opnemen met Iris Jager op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via i.jager@corparis.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Corparis 21-05-2024

Andere vacatures