Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Supply Chain Coördinator

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Supply Chain Coördinator in Eelde? VDNK Consultancy B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Supply Chain Coördinator is beschikbaar per 03-05-2024 tot en met 01-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Supply Chain Coördinator
Branche Elektronica, Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 38 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Supply Chain Coördinator ? Je kunt contact opnemen met Andrés Kucera op het telefoonnummer 050-8200315 of per e-mail via a.kucera@vdnk.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Supply Chain Coördinator VDNK Consultancy B.V. 03-05-2024

Andere vacatures