Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Taxichauffeur

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Taxichauffeur in Eelde? TOP Support Nederland BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Taxichauffeur is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Taxichauffeur
Branche Personen vervoer, Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 1000 – 3000
Uren p/w 15 – 40
Aantal sollicitanten 15
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Taxichauffeur? Je kunt contact opnemen met Richard de Jong op het telefoonnummer 31523712281 of per e-mail via r.dejong@topsupportnederland.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Taxichauffeur TOP Support Nederland BV 29-05-2024

Andere vacatures