Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Twee Pedagogisch Medewerkers VSO

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Twee Pedagogisch Medewerkers VSO in Eelde? SKID Kinderopvang is dan naar jou op zoek. De vacature van Pedagogisch Medewerker Kinderopvang is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2539 – 2539
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Twee Pedagogisch Medewerkers VSO? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Twee Pedagogisch Medewerkers VSO SKID Kinderopvang 15-05-2024

Andere vacatures