Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Warehouse Operator | Afwisselende functie

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Warehouse Operator | Afwisselende functie in Eelde? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Logistiek/magazijn Medewerker is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Logistiek/magazijn Medewerker
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2400 – 2850
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Warehouse Operator | Afwisselende functie? Je kunt contact opnemen met Jetze van der Goot Jetze van der Goot op het telefoonnummer 31626141035 of per e-mail via jetzevandergoot@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Warehouse Operator | Afwisselende functie WerkTalent 24-05-2024

Andere vacatures