Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Yacht Professional Program Engineering Noord

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Yacht Professional Program Engineering Noord in Eelde? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van onbekend is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel onbekend
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3400 – 3400
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Yacht Professional Program Engineering Noord? Je kunt contact opnemen met Ronan Horst Ronan Horst op het telefoonnummer 06-22962913 of per e-mail via ronan.horst@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Yacht Professional Program Engineering Noord Yacht 27-05-2024

Andere vacatures