Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Young Professional Opleidingsadviseur

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Young Professional Opleidingsadviseur in Eelde? Gemeente Groningen is dan naar jou op zoek. De vacature van Opleidingsadviseur is beschikbaar per 13-05-2024 tot en met 12-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Opleidingsadviseur
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2679 – 2679
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Young Professional Opleidingsadviseur? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Young Professional Opleidingsadviseur Gemeente Groningen 13-05-2024

Andere vacatures