Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zomerbaan buitenland klantenservice ANWB Alarmcentrale

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zomerbaan buitenland klantenservice ANWB Alarmcentrale in Eelde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Medewerker Klantenservice
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2431 – 2431
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zomerbaan buitenland klantenservice ANWB Alarmcentrale? Je kunt contact opnemen met Michel Michel op het telefoonnummer 31630327447 of per e-mail via vaste.banen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Zomerbaan buitenland klantenservice ANWB Alarmcentrale Randstad 27-05-2024

Andere vacatures