Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Advocaat-stagiaire Agrarische/Civiele Praktijk

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Advocaat-stagiaire Agrarische/Civiele Praktijk in Eelde? Bout Advocaten is dan naar jou op zoek. De vacature van Advocaat is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Advocaat
Branche Juridische dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Stage
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Advocaat-stagiaire Agrarische/Civiele Praktijk? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Advocaat-stagiaire Agrarische/Civiele Praktijk Bout Advocaten 29-05-2024

Andere vacatures