Search
Close this search box.

Vacature Jurist Backoffice, Univé Verzekeringen

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Jurist Backoffice, Univé Verzekeringen in Eelde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Administratief-juridisch Medewerker Openbaar Bestuur is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Postdoctoraal. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Administratief-juridisch Medewerker Openbaar Bestuur
Branche Verzekeringen/Assurantiën
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Postdoctoraal
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 37 – 37
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Jurist Backoffice, Univé Verzekeringen? Je kunt contact opnemen met Lisa Roijen Tinge Lisa Roijen Tinge op het telefoonnummer Lisa Roijen Tinge of per e-mail via unive@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Jurist Backoffice, Univé Verzekeringen Randstad 27-05-2024

Andere vacatures