Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Assistent Financial Controller

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent Financial Controller in Eelde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Financial Controller is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Financial Controller
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 3500
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent Financial Controller? Je kunt contact opnemen met Iris Mekking & Casper Raymakers Iris Mekking & Casper Raymakers op het telefoonnummer 050 3663925 of per e-mail via groningen@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Assistent Financial Controller Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures