Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Traineeship Rabobank

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Traineeship Rabobank in Eelde? Talent&Pro is dan naar jou op zoek. De vacature van Klantadviseur Incasso is beschikbaar per 04-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Klantadviseur Incasso
Branche Advies/Consultancy, Banken/Financiële dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2747 – 2972
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Traineeship Rabobank? Je kunt contact opnemen met Sonja Jahangiri op het telefoonnummer 625350984 of per e-mail via recruitment@talent-pro.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Traineeship Rabobank Talent&Pro 04-06-2024

Andere vacatures