Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Beleidsadviseur Water en Ruimte

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Beleidsadviseur Water en Ruimte in Eelde? Waterschap Noorderzijlvest is dan naar jou op zoek. De vacature van Beleidsadviseur is beschikbaar per 05-05-2024 tot en met 04-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Beleidsadviseur
Branche Afval en milieu
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 4299 – 5940
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Beleidsadviseur Water en Ruimte? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Beleidsadviseur Water en Ruimte Waterschap Noorderzijlvest 05-05-2024

Andere vacatures