Search
Close this search box.

Vacature Junior Adviseur Kwaliteitszorg

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior Adviseur Kwaliteitszorg in Eelde? FPC Dr. S. van Mesdag is dan naar jou op zoek. De vacature van Kwaliteitsadviseur is beschikbaar per 18-05-2024 tot en met 17-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Kwaliteitsadviseur
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2737 – 4263
Uren p/w 24 – 24
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior Adviseur Kwaliteitszorg? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Junior Adviseur Kwaliteitszorg FPC Dr. S. van Mesdag 18-05-2024

Andere vacatures