Search
Close this search box.

Vacature Klantenservice medewerker

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Klantenservice medewerker in Eelde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Klantencontactcentrum is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Klantencontactcentrum
Branche Banken/Financiële dienstverlening
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Klantenservice medewerker? Je kunt contact opnemen met Nigel Haanstra & Bowe Davids Nigel Haanstra & Bowe Davids op het telefoonnummer Nigel Haanstra & Bowe Davids of per e-mail via profit.noord@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Klantenservice medewerker Randstad 30-05-2024

Andere vacatures