Search
Close this search box.

Vacature Magazijnmedewerker

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Magazijnmedewerker in Eelde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Magazijnmedewerker is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Magazijnmedewerker
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Magazijnmedewerker? Je kunt contact opnemen met Tjissy Kuipers Tjissy Kuipers op het telefoonnummer Tjissy Kuipers of per e-mail via administratief.groningen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Magazijnmedewerker Randstad 30-05-2024

Andere vacatures