Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Logistiek Postkamer UMCG

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Logistiek Postkamer UMCG in Eelde? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Logistiek Medewerker is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Logistiek Medewerker
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 33 – 40
Aantal sollicitanten 13
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Logistiek Postkamer UMCG? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via flexumcg@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Medewerker Logistiek Postkamer UMCG Timing 16-05-2024

Andere vacatures