Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Stagiaire Recruitment Groningen

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Stagiaire Recruitment Groningen in Eelde? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Recruitment is beschikbaar per 17-05-2024 tot en met 16-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Recruitment
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 350 – 450
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Stagiaire Recruitment Groningen? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via info@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Stagiaire Recruitment Groningen Pro Industry 17-05-2024

Andere vacatures