Search
Close this search box.

Vacature Uitvoerder Installatietechniek

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Uitvoerder Installatietechniek in Eelde? Aditech is dan naar jou op zoek. De vacature van Uitvoerder Installatietechniek is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Uitvoerder Installatietechniek
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5000 – 5000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Uitvoerder Installatietechniek? Je kunt contact opnemen met Klaas Jan de Raad op het telefoonnummer 31882348000 of per e-mail via k.raad@aditech.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Uitvoerder Installatietechniek Aditech 29-05-2024

Andere vacatures