Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Assistent teamleider magazijn

Redactie EeldeOnline.nl

De redactie van EeldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Eelde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent teamleider magazijn in Eelde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Teamleider Logistiek is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Teamleider Logistiek
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent teamleider magazijn? Je kunt contact opnemen met Tessa van Dijk Tessa van Dijk op het telefoonnummer 06-83125275 of per e-mail via Tessa.van.dijk@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures eelde
  2. Assistent teamleider magazijn Randstad 29-05-2024

Andere vacatures